Shopping Cart

Piatră Naturală – Marmură, Travertin & Granit!

curatare baie marmura

CUM SĂ MENȚII MARMURA LUCIOASĂ ȘI STRĂLUCITOARE

Marmura este o piatră naturală destul de sofisticată și durabilă cu multe variante de folosire alături de diverse alte materiale precum sticlă, lemn sau metale laminate. Multe dintre structurile edificiilor vechi sunt făcute din marmură iar această piatră a pătruns cu succes în modernitate, în prezent fiind preferată inclusiv pentru trepte, podele, margini ale bazinelor sau mobilier. Indiferent dacă ați ales blaturi din marmură, ați închiriat sau cumpărat un apartament cu suprafețe de marmură, curățarea corectă îl va ajuta să dureze chiar și generații întregi. Pentru a face strălucitoare o suprafață din marmură, lustruiți-o întotdeauna după curățare. Dacă este deosebit de murdară sau pătată, este posibil să fie nevoie să aplicați o învelitoare sau să o șlefuiți. Etanșarea suprafeței de marmură după curățare sau șlefuirea ajută la o strălucire.

CURĂȚARE Un luciu sănătos al marmurei începe bineînțeles cu o curățare corectă. Ștergeți partea superioară a marmurei cu o cârpă moale și uscată pentru a elimina murdăria și mâzga de pe suprafață. Folosiți un burete neabraziv cu apă caldă, clătiți-l și ștergeți din nou partea superioară a marmurei.

Pulverizați suprafața de marmură cu un detergent special de piatră și ștergeți-o cu o cârpă curată și moale. Ca alternativă, adăugați o picătură sau două de detergent lichid de spălat vase pe buretele umed, ștergeți partea superioară a marmurei și clătiți bine cu apă curată sau folosiți o soluție de peroxid de hidrogen în cantitate dublă de apă.

lustruire marmura lucioasa

LUSTRUIRE Uscați partea de sus a marmurei cu o cârpă curată și absorbantă. Căutați să-i oferiți o strălucire ușoară prin frecarea întregii suprafețe în cercuri mici.

Acoperiți suprafața cu pastă pentru polish din comerț dacă doriți să strălucească mai mult după ce ați tamponat cu o capră. Dacă utilizați un polizor de piatră cu pulverizare, ștergeți-l cu o cârpă moale. Dacă utilizați pastă de lustruire a marmurei, urmați instrucțiunile de ambalare pentru uscare și tamponare.

Dacă aveți zgârieturi adânci pe blaturi de la utilizarea necorespunzătoare a produselor și obiectelor de curățat, lustruirea cu osimplă capră nu va putea să le ofere strălucirea dorită. Pasta de lustruire sau polish pentru marmură ajută la umplerea găurilor și a zgârieturilor. Dacă utilizați o mașină de șlefuit și polizat, alegeți cele mai fine variante de șmirghel.

Orice produs de curățare, altul decât agentul special de curățare a pietrelor, poate să se acumuleze de-a lungul timpului și să păstreze suprafața marmurei. Nu folosiți produse de curățare abrazive sau acide pentru curățarea corectă a marmurei.

Livrare în România

Livrare în maxim 3 zile lucrătoare

Modele din care să alegi

Oferim o gamă diversificată de produse

Preț de producător

Calitate premium la preț de producător

Fabrică top-notch

Realizam piese la dimensiuni personalizate.