Piatră Naturală - Marmură, Travertin și Granit!

Piatra Naturala - Marmura, Travertin si Granit!

CUM SĂ MENȚII MARMURA LUCIOASĂ ȘI STRĂLUCITOARE

Marmura este o piatră naturală destul de sofisticată și durabilă cu multe variante de folosire alături de diverse alte materiale precum sticlă, lemn sau metale laminate. Multe dintre structurile edificiilor vechi sunt făcute din marmură iar această piatră a pătruns cu succes în modernitate, în prezent fiind preferată inclusiv pentru trepte, podele, margini ale bazinelor sau mobilier. Indiferent dacă ați ales blaturi din marmură, ați închiriat sau cumpărat un apartament cu suprafețe de marmură, curățarea corectă îl va ajuta să dureze chiar și generații întregi. Pentru a face strălucitoare o suprafață din marmură, lustruiți-o întotdeauna după curățare. Dacă este deosebit de murdară sau pătată, este posibil să fie nevoie să aplicați o învelitoare sau să o șlefuiți. Etanșarea suprafeței de marmură după curățare sau șlefuirea ajută la o strălucire.

CURĂȚARE Un luciu sănătos al marmurei începe bineînțeles cu o curățare corectă. Ștergeți partea superioară a marmurei cu o cârpă moale și uscată pentru a elimina murdăria și mâzga de pe suprafață. Folosiți un burete neabraziv cu apă caldă, clătiți-l și ștergeți din nou partea superioară a marmurei.
Pulverizați suprafața de marmură cu un detergent special de piatră și ștergeți-o cu o cârpă curată și moale. Ca alternativă, adăugați o picătură sau două de detergent lichid de spălat vase pe buretele umed, ștergeți partea superioară a marmurei și clătiți bine cu apă curată sau folosiți o soluție de peroxid de hidrogen în cantitate dublă de apă.

LUSTRUIRE Uscați partea de sus a marmurei cu o cârpă curată și absorbantă. Căutați să-i oferiți o strălucire ușoară prin frecarea întregii suprafețe în cercuri mici.
Acoperiți suprafața cu pastă pentru polish din comerț dacă doriți să strălucească mai mult după ce ați tamponat cu o capră. Dacă utilizați un polizor de piatră cu pulverizare, ștergeți-l cu o cârpă moale. Dacă utilizați pastă de lustruire a marmurei, urmați instrucțiunile de ambalare pentru uscare și tamponare.
Dacă aveți zgârieturi adânci pe blaturi de la utilizarea necorespunzătoare a produselor și obiectelor de curățat, lustruirea cu osimplă capră nu va putea să le ofere strălucirea dorită. Pasta de lustruire sau polish pentru marmură ajută la umplerea găurilor și a zgârieturilor. Dacă utilizați o mașină de șlefuit și polizat, alegeți cele mai fine variante de șmirghel.
Orice produs de curățare, altul decât agentul special de curățare a pietrelor, poate să se acumuleze de-a lungul timpului și să păstreze suprafața marmurei. Nu folosiți produse de curățare abrazive sau acide pentru curățarea corectă a marmurei.

Lasă un răspuns

Folosim cookie-uri pentru analiza traficului pe pagini și produse și menținerea setărilor pentru fiecare cont creat pe site (ex: Funcția "Ține-mă minte" sau setări legate de GDPR).

Salvat!
Setări confidențialitate

Google Analytics ne ajută să monitorizăm perfomanțele magazinului, ce pagini sunt vizualizate și ce produse sunt adăugate în coș sau cumpărate

  • _ga
  • _gid
  • _gat_gtag_UA_*
  • G_ENABLED_IDPS

Refuz toate
Accept toate
  • Înregistrare
Ți-ai pierdut parola? Introdu userul sau adresa de email. Vei primi un link de schimbare a parolei prin mail.
Datele tale personale sunt în siguranță!