Granit Ash Black Lustruit Semilastra 2cm

332.50 lei

Granitul Ash Black Polish este un exemplu perfect de rezistență combinată cu eleganță și cu o varietate de textură. Este recomandată folosirea sa în băi, living-uri, bucătării, terase, pavaje, în spații umede, în condiții de trafic mediu și intens. Acest model de granit este practic și ușor de integrat în orice tip de amenăjari interioare sau exterioare iar cromatica sa îmbină nuanțe de albastrul cu perle mici și dese de negru, realizând un aspect cosmic.

Comandă minimă 1 m²
Pentru cereri ofertă blat/glaf/trepte/contratrepte, folosiți butonul Comandă Piese Speciale.

Prin crearea unui cont beneficiezi de:

  • 10% reducere pentru prima comandă
  • 5% reducere pentru comenzile ce depășesc 50 m²
În funcție de lotul produselor din piatră este foarte posibil ca nuanțele, contrastul și alte detalii care țin de textura și aspectul pietrei să prezinte diferențe față de cele ale modelelor prezente pe site-ul nostru. Diversitatea este un aspect specific oricărui model de piatră naturală. Facem eforturi susținute pentru ca imaginile prezentate pentru clienții online să fie cât mai apropiate de realitatea produsului.

Despre Produs

Granitul Black Ash (sau Steel Grey) este un model de granit foarte durabil originar din India, cu nuanțe de gri și mici flori sau granule de gri-uri mai deschise. Este disponibil în dale cu finisaj lustruit și recomandat pentru montaje interioare și exterioare, atât pentru proiecte comerciale, cât și rezidențiale, inclusiv amenajare, pardoseală, blaturi și pereți.

Unele caracteristici comune ale granitului includ găurile de suprafață și fisurile care apar în mod natural și nu sunt percepute ca defecte, ci ca un element adăugat unicității pietrei. Utilizarea granitului Black Ash în dale, plăci sau semi-lastre este destinată scopurilor de utilitate practică și casnică. El poate fi folosit în interiorul casei sau în exterior și este ideal pentru podele, pereți, blaturi și alte suprafețe uzuale.

Detalii Produs

Greutate60 kg
culoare

destinatie

, , , , ,

dimensiune

finisaj

grosime

material

Unitate de MăsurăMP
Greutate / MP60 kg
Întreținere
Impermeabilizant recomandatQUASAR
Impermeabilizant de intensificare a culoriiTOTAL WET
Impermeabilizant spații publice și umedeIDROREP
Produs de curatare inainte si dupa montajMAC MUD
Produs pentru întreținereCLEAN STONE
Produs curățare peteSTAIN OFF / DE STAIN
Montaj
Adeziv recomandatTechnoflex premium / Granitec standard
Chit recomandatKalekim KIT (variatie de nuante)
Consum adeziv1 sac = 3.5 mp
Consum chitAprox. 1.2 kg - 3.5 kg/mp (in functie de fiecare proiect in parte)