Granit Aur Desert Fiamat Semilastra 2cm

339.00 lei

Granitul fiamat este un material dur și care opune rezistență derapajului. Fiamarea reprezintă un finisaj ce oferă aderență suprafețelor placate. Acest model de placă de granit cu finisaj fiamat creează senzația de căldură exotică și uscată precum cea sahariană. La exterior, se poate aplica vertical sau orizontal, asigurându-se uniformitatea culorii cu un puternic impact vizual.

Comandă minimă 1 m²
Pentru cereri ofertă blat/glaf/trepte/contratrepte, folosiți butonul Comandă Piese Speciale.

Prin crearea unui cont beneficiezi de:

  • 10% reducere pentru prima comandă
  • 5% reducere pentru comenzile ce depășesc 50 m²
În funcție de lotul produselor din piatră este foarte posibil ca nuanțele, contrastul și alte detalii care țin de textura și aspectul pietrei să prezinte diferențe față de cele ale modelelor prezente pe site-ul nostru. Diversitatea este un aspect specific oricărui model de piatră naturală. Facem eforturi susținute pentru ca imaginile prezentate pentru clienții online să fie cât mai apropiate de realitatea produsului.

Despre Produs

Măreția granitului este legendară din vremuri străvechi, de când a fost folosit în construirea și pavarea piețelor publice sau sanctuarelor și edificiilor importante. Granitul este o investiție pe termen îndelungat având în vedere rezistența lui și sobrietatea cu care se păstrează fără zgârieturi sau pete, ideal pentru pardoseli și podele interioare dar mai ales pentru borduri, trotuare, alei, curți și terase.

Golden Desert este un model de granit galben extras în mod preponderent din carierele din China, dar și din alte zone, fiind foarte comune întrebuințările sale interioare, pe lângă cele din spații exterioare. Această piatră cu nuanțe gălbui și crem este deosebit de bună pentru blaturi, mese și suporturi, monumente și mozaic exterior iar în interior se recomandă aplicații de perete și podea, fântâni pentru curți interioare și terase sau grădini, piscine și plafoane, scări, pervazuri și alte proiecte de design.

Interior Poze Magazin Piatra Online 9

Nuanțele gălbui redau senzația călduroasă a nisipurilor aurii din zonele tropicale și reprezintă o variantă ideală de design pentru stiluri mai exotice și încăperi în care să domine atmosfera caldă. Modelul Golden Desert Granit se găsește pe piață și sub denumirile de Granit Desert Giallo, Granit de Aur Deșert, Granit de Aur Desert, sau pe piața piatră din China – Shāmò jīn má. Granitul Golden Desert poate fi prelucrat prin Șlefuire, Tăiere cu diamant, Presă ori alte metode mecanice și industriale.

Magazinul online stoneoutlet.ro și showroom-urile Mesta din Constanța și Otopeni te așteaptă pentru edificare asupra modelelor, întrebuințărilor și prețurilor produselor din piatră naturală precum granitul, marmura sau travertinul.