Granit Negru Piper Lustruit Semilastra 2cm

382.20 lei (fără TVA 19%)

Granitul este un material ce se definește în primul rând prin rezistență la zgârieturi și impact cu obiecte dure. În funcție de fiecare model în parte, plăcile de granit sunt utilizate la amenajări interioare și exterioare din cele mai diverse. Montajul plăcilor de granit se aplică totuși cu o măsură de protecție în ciuda rezistenței sale și anume fără rosturi de dilatație, pentru a fi ferit de fenomenelor meteorologice și a variațiilor de temperaturi.

Comandă minimă 1 m²
Pentru cereri ofertă blat/glaf/trepte/contratrepte, folosiți butonul Comandă Piese Speciale.

Prin crearea unui cont beneficiezi de:

  • 10% reducere pentru prima comandă
  • 5% reducere pentru comenzile ce depășesc 50 m²
În funcție de lotul produselor din piatră este foarte posibil ca nuanțele, contrastul și alte detalii care țin de textura și aspectul pietrei să prezinte diferențe față de cele ale modelelor prezente pe site-ul nostru. Diversitatea este un aspect specific oricărui model de piatră naturală. Facem eforturi susținute pentru ca imaginile prezentate pentru clienții online să fie cât mai apropiate de realitatea produsului.

Despre Produs

Granitul Piper Negru (Black Pepper) este un granit negru cu granule fine originar din India. Acest granit are o întrebuințare complexă fiind potrivit pentru pavaje exterioare dar și pentru aplicații pe pereți și pardoseli interioare, blaturi, mozaic, fântâni, podele și alte proiecte de design. Se mai numește și GR Pepper Granite, Hu Jiao, Black Pepper Granite, Pepper Black Granite. Poate fi prelucrat prin tăiere, cioplire, lustruire și alte procedee mecanice. Modelele lucioase ale acestui granit sunt excelente pentru realizarea blaturilor și a pervazelor.

Detalii Produs

Greutate45 kg
culoare

destinatie

, , ,

dimensiune

finisaj

grosime

material

Unitate de MăsurăMP
Greutate / MP45 kg
Întreținere
Impermeabilizant recomandatQUASAR
Impermeabilizant de intensificare a culoriiTOTAL WET
Impermeabilizant spații publice și umedeIDROREP
Produs de curatare inainte si dupa montajMAC MUD
Produs pentru întreținereCLEAN STONE
Produs curățare peteSTAIN OFF / DE STAIN
Montaj
Adeziv recomandatTechnoflex premium /