Impermeabilizant SurfaPore C 4L

519.99 lei (include TVA 19%)
436.97 (fără TVA 19%)

Impermeabilizantul SurfaPore C este folosit la tratamentul pentru protecția și impermeabilizarea suprafețelor poroase din piatră sau pentru ciment, zidărie și tencuieli. Suprafețele tratate cu SurfaPore C sunt mult mai rezistente la radiațiile UV ceea ce elimină efectul de decolorare. Se poate folosi și în amestec pentru impermeabilizarea în profunzime a suprafetei.

Temperatura de aplicare a tratamentului cu SurfaPore C la exterior este cuprinsă între +5°C și +35°C.

SurfaPore® C protejează și impermeabilizează suprafețele pătrunzând în adâncimea porilor substraturilor. În loc să închidă porii, nanoparticulele îi “îmbracă”, asigurandu-se că apa sau alți agenți corozivi sunt respinși. In acest fel, substratul este protejat in profunzime și nu este afectat de abraziune sau de uzură.

Comandă minimă 1 Buc

Prin crearea unui cont beneficiezi de:

  • 5% reducere pentru prima comandă
    • Acest cupon nu se aplică produselor cu alte oferte active (ex: black friday).
În funcție de lotul produselor din piatră este foarte posibil ca nuanțele, contrastul și alte detalii care țin de textura și aspectul pietrei să prezinte diferențe față de cele ale modelelor prezente pe site-ul nostru. Diversitatea este un aspect specific oricărui model de piatră naturală. Facem eforturi susținute pentru ca imaginile prezentate pentru clienții online să fie cât mai apropiate de realitatea produsului.