Impermeabilizant SurfaPore M 1L

502.97 lei (include TVA 19%)
422.66 (fără TVA 19%)

Impermeabilizantul SurfaPore M este folosit la tratamentul pentru protecția și impermeabilizarea suprafețelor din marmură, granit, piatră și ciment împotriva petelor uleioase și a grăsimilor.

Petele pot compromite pavajele din piatra, marmură și granit iar impermeabilizarea cu SurfaPore M protejează aceste suprafețe și asigură impermeabilitatea la ulei și apă. Impermeabilizarea îmbracă porii suprafețelor sensibile fără a le schimba aspectul și le conferă capacitatea de a respinge petele uleioase.

Mecanismul SurfaPore M este bazat pe un concept simplu: nanoparticulele sunt create astfel încât să se potrivească cu porii suprafețelor pe care produsul este aplicat. Ele pătrund și “inundă” porii care ar putea absorbi apa sau murdăria.

Mai sunt 2.00 Buc în stoc

Comandă minimă 1 Buc
Pentru cereri ofertă blat/glaf/trepte/contratrepte, folosiți butonul Comandă Piese Speciale.

Prin crearea unui cont beneficiezi de:

  • 5% reducere pentru prima comandă
    • Acest cupon nu se aplică produselor cu alte oferte active (ex: black friday).
În funcție de lotul produselor din piatră este foarte posibil ca nuanțele, contrastul și alte detalii care țin de textura și aspectul pietrei să prezinte diferențe față de cele ale modelelor prezente pe site-ul nostru. Diversitatea este un aspect specific oricărui model de piatră naturală. Facem eforturi susținute pentru ca imaginile prezentate pentru clienții online să fie cât mai apropiate de realitatea produsului.