Marmura Ares Grey Lustruit 30x60x2cm

137.20 lei (fără TVA 19%)

Cu o suprafață puternic lucioasă, marmura Ares Grey prezintă o paletă cromatică de gri și albastru-cenușiu și poate fi pusă în valoare în special de lumina naturală. Ideală pentru pardoseli și trepte în încăperi mari, de zi, marmura Ares Grey face parte cu succes din categoria materialelor pentru design modern și rafinat.

Stoc Epuizat

Vreau să fiu notificat când apare în stoc

Prin crearea unui cont beneficiezi de:

  • 10% reducere pentru prima comandă
  • 5% reducere pentru comenzile ce depășesc 50 m²
În funcție de lotul produselor din piatră este foarte posibil ca nuanțele, contrastul și alte detalii care țin de textura și aspectul pietrei să prezinte diferențe față de cele ale modelelor prezente pe site-ul nostru. Diversitatea este un aspect specific oricărui model de piatră naturală. Facem eforturi susținute pentru ca imaginile prezentate pentru clienții online să fie cât mai apropiate de realitatea produsului.

Despre Produs

Marmura Ares Grey este, așa cum îi sugerează și numele, un model de piatră naturală de legendă. Opacitatea nuanțelor și abundența venelor o face potrivită pentru spații comerciale precum saloane expoziționale și săli oficiale, magazine și hypermarket-uri, sucursale și clădiri de birouri sau office-building, etc.

Marmura Ares Grey este un model cenușiu închis de marmură care se extrage în Turcia. Această piatră este deosebit de bună pentru a fi folosită drept piatră de construcție sau piatră ornamentală dar și pentru chiuvete, monumente, piscină, praguri, perete în interior sau exterior, podea, pavaj și alte proiecte. Marmura Ares Grey poate fi prelucrată prin șlefuit, tăiat, cioplit, gravat, lustruit, etc.