Transportăm rapid produsele comandate
Plătești online în cele mai sigure condiții
Poți comanda prin telefon: 0728 800 400 sau online!
Prin crearea unui cont poți beneficia de:
  • 10% reducere pentru prima comandă online;
  • 5% reducere la comenzi ce depășesc 50 m²;
Descriere scurtă:

Marmura albă de tip Bianco Carrara este un model foarte uzual de marmură găsit adesea în spații publice sau clădiri cu acces public. Aspectul lăptos și textura mată oferă senzația de curățenie și luminozitate. Fiind un model de marmură albă, ea necesită o atenție sporită la îngrijire și o igienizare regulată.

În funcție de lotul produselor din piatră este foarte posibil ca nuanțele, contrastul și alte detalii care țin de textura și aspectul pietrei să prezinte diferențe față de cele ale modelelor prezente pe site-ul nostru. Diversitatea este un aspect specific oricărui model de piatră naturală. Facem eforturi susținute pentru ca imaginile prezentate pentru clienții online să fie cât mai apropiate de realitatea produsului.

Marmura Bianco Carrara 30x60x2

Dimensiune: 30 x 60 x 2 cm

118.75 lei / m² (Fără TVA 19%)

Stoc epuizat.

Despre Produs

Bianco Carrara este un model clasic de marmură albă cu venele de nuanțe deschise originară din Italia, provincia Toscana. Bianco Carrara este foarte potrivită pentru pentru aplicații exterioare, pentru pereți și pardoseli, sculpturi, blaturi, mozaic, fântâni, piscină ziduri și numeroase alte proiecte de design întrucât are un spectru foarte larg de utilizare datorită popularității sale în Europa și nu numai.

De asemenea, marmura Bianca Carrara se găsește pe piața internațională și sub denumirile de Marmura Bianco Carrera, Marmura Bianco di Carrara, Marmura Blanc de Carrare, Marmura Blanco Carrara, Branco Carrara, Carrara Bianca, Carrara Albă, Carrera Albă, Marmura Albă Carrara, etc. Acest model de piatră Marmura Bianco Carrara poate fi prelucrată în mai multe metode precum șlefuit, tăiat, tăiat-șlefuit, polizat, lustruit, cioplit, sablat și așa mai departe

Încăperile decorate cu acest model de marmură oferă o imagine elegantă și curată spațiului respectiv iar senzația de confort este și mai accentuată în prezența luminii naturale.

Marmura Bianco Carrara este un model de piatră naturală pe care Mesta v-o pune la dispoziție în showroom-urile din România și care vă va atrage cu siguranță atenția prin înfățișarea deosebită, cu aspect lucios.

Specificații

Detalii produs Marmura Bianco Carrara 30x60x2
Cod Produs318951
Unitate de MăsurăMP
MaterialMarmura
CuloareAlb
Dimensiune (CM)30 x 60 x 2
FinisajLucios
Destinatie Baie
Bucatarie
Interior
Living
Greutate - Marmura Bianco Carrara 30x60x2
Greutate MP50 kg
Întreținere - Marmura Bianco Carrara 30x60x2
Impermeabilizant recomandatQUASAR
Impermeabilizant de intensificare a culoriiTOTAL WET
Impermeabilizant spatii publice si umedeIDROREP
Produs de curatare inainte si dupa montajMAC MUD
Produs pentru intretinereCLEAN STONE
Produs curatare peteSTAIN OFF / DE STAIN
Montaj - Marmura Bianco Carrara 30x60x2
Adeziv recomandatTechnoflex premium / Granitec standard
Chit recomandatKalekim KIT (variatie de nuante)
Consum adeziv1 sac = 3.5 mp
Consum chitAprox. 1.2 kg - 3.5 kg/mp (in functie de fiecare proiect in parte)

0 recenzii

0
0
0
0
0
0