Marmura Cherry Levanto Lustruit Lastra 2cm

837.90 lei (fără TVA 19%)

Modelul Cherry Levanto are predominante nuanțe roșcate combinate cu striații albe, maronii, negre și vișinii. Este ideală pentru livinguri, holuri, recepții, săli de mese ori saloane însă poate fi folosită practic în orice fel de spațiu în care designerul sau proprietarul dorește căldură și armonie. Acest tip de marmură poate fi folosit și în exterior, în spații pentru terase sau chiar pentru margini de bazine, fântâni arteziene ori piscine. Se recomandă folosirea ei chiar și pe pereți interiori sau exteriori fiind un model prietenos și primitor dar și nepretențios.

Stoc Epuizat

Acest produs este disponibil la comandă. Puteți folosi butonul Comandă Piese Speciale pentru blat/glaf/trepte/contratrepte sau ne puteți contacta la numărul de telefon 0728.800.400.

Vreau să fiu notificat când apare în stoc

Prin crearea unui cont beneficiezi de:

  • 10% reducere pentru prima comandă
  • 5% reducere pentru comenzile ce depășesc 50 m²
În funcție de lotul produselor din piatră este foarte posibil ca nuanțele, contrastul și alte detalii care țin de textura și aspectul pietrei să prezinte diferențe față de cele ale modelelor prezente pe site-ul nostru. Diversitatea este un aspect specific oricărui model de piatră naturală. Facem eforturi susținute pentru ca imaginile prezentate pentru clienții online să fie cât mai apropiate de realitatea produsului.

Despre Produs

Nuanțele roșiatice de marmură sunt deosebite și căutate în întreaga lume pentru rolul lor de a oferi o atmosferă caldă și calmă spațiilor în care este folosită. Unul dintre cele mai cunoscute modele de marmură în nuanțe roșiatice este Cherry Levanto, cunoscută și sub numele de Rosso Levanto. Este o marmură originară din Turcia pe care o găsiți pe stoc și în showroom-urile Mesta și pe care vi-o recomandăm.

Modelul Cherry Levanto are predominante nuanțe roșcate combinate cu striații albe, maronii, negre și vișinii. Este ideală pentru livinguri, holuri, recepții, săli de mese ori saloane însă poate fi folosită practic în orice fel de spațiu în care designerul sau proprietarul dorește căldură și armonie.