Marmura Marfil Lustruit

118.75 lei (fără TVA 19%)

Stoc Epuizat

Vreau să fiu notificat când apare în stoc

Prin crearea unui cont beneficiezi de:

  • 10% reducere pentru prima comandă
    • Acest cupon nu se aplică produselor cu alte oferte active (ex: black friday).
  • 5% reducere pentru comenzile ce depășesc 50 m²
În funcție de lotul produselor din piatră este foarte posibil ca nuanțele, contrastul și alte detalii care țin de textura și aspectul pietrei să prezinte diferențe față de cele ale modelelor prezente pe site-ul nostru. Diversitatea este un aspect specific oricărui model de piatră naturală. Facem eforturi susținute pentru ca imaginile prezentate pentru clienții online să fie cât mai apropiate de realitatea produsului.

Despre Produs

Marfil Antiqc Bej este un model de marmură bej extras din carierele din Turcia. Modele similare de marmură se găsesc și în Spania iar piața internațională de piatră naturală a cunoscut o cerere neîntreruptă a acestui model de nuanțe bej și crem.

Această piatră este deosebit de bună pentru exterior privind aplicații pentru pereți dar și pardoseli interioare, monumente, blaturi, mozaic, fântâni, plafonare pentru piscină și pereți de bazin, scări, pervazuri și alte structuri și diferite proiecte de design.

Modelul acestui tip de marmură se mai găsește sub denumiri precum Marmură Crema Antică, Marmură Bej Antic, Marmură Cremă Antică. Crema Antique poate fi prelucrată prin șlefuit, tăiat, învelit în piatră, șlefuit zimțat și așa mai departe.

Nu ezita să contactezi reprezentanții Mesta pentru detalii suplimentare și informații privind folosința și întreținerea acestui model de piatră cât și ale altor modele.

Detalii Produs

Greutate30 kg
culoare

destinatie

, , , , , , , , , , ,

dimensiune

finisaj

grosime