Transportăm rapid produsele comandate
Plătești online în cele mai sigure condiții
Comandă acum telefonic: 0728 800 400
Beneficii:
  • 10% reducere pentru prima comandă online;
  • 5% reducere la comenzi ce depășesc 50 m²;
Descriere scurtă:

Rojo Alicante este un material de calcar roșiatic din marmură, granulat, care prezintă dungi albe împrăștiate iregular. Produsele din marmură de tip Rojo Alicante sunt de calitate superioară și consistență, iar frumusețea marmurei Rojo Alicante o cataloghează drept una dintre cele mai potrivite pietre naturale pentru toate tipurile de proiecte ornamentale. Marmura Rojo Alicante permite orice finisaj de suprafață și poate fi livrat în diferite formate. Confortul vizual este asigurat în orice anotimp iar preferința folosirii sale se îndreaptă cu prioritate către holuri, bucătării, băi publice sau spațioase și pavaje exterioare în curți, grădini și terase. Mesta Piatră Naturală vă recomandă modelul Rojo Alicante pentru lucrări diverse al căror rezultat final se va concretiza prin mult confort vizual și atmosferă ce relaxează și revigorează simțurile

În funcție de lotul produselor din piatră este foarte posibil ca nuanțele, contrastul și alte detalii care țin de textura și aspectul pietrei să prezinte diferențe față de cele ale modelelor prezente pe site-ul nostru. Diversitatea este un aspect specific oricărui model de piatră naturală. Facem eforturi susținute pentru ca imaginile prezentate pentru clienții online să fie cât mai apropiate de realitatea produsului.

Marmura Rojo Alicante Gold

259.00 lei (Fara TVA 19%)

Ne pare rău! Acest produs nu este disponibil.


Momentan vânzarea online este în mentenanță.
Compară

Alte recomandări

Despre Produs

Marmura Rojo Alicante

Travertinul Golden Sienna este un model de travertin galben, originar din Zona Mediteraneeană. Această piatră este deosebit de bună pentru proiecte de construcție, monumente, piscină, piatră ornamentală dar și pentru interior la pereți, podea, pavaj și alte proiecte. Modelul se întâlnește și sub denumirile de Golden Sienna, Yellow Sienna Travertine, Travertino Giallo Sienna.

Golden Sienna este un travertin notoriu pentru proiectele estetice și îndrăznețe care se îmbogățesc astfel cu o piatră ce poartă eleganța de aur a Italiei și naturalețea cladă a soarelui Mediteranei.

Travertinul Golden Sienna este un model de piatră naturală pe care Mesta vi-o pune la dispoziție în showroom-urile din România și care vă va atrage cu siguranță interesul prin înfățișarea deosebită, cu aspect aristocratic ce impresionează la primul contact vizual și relaxează profund privirea în lumină caldă.

Specificații

Detalii produs Marmura Rojo Alicante Gold
Cod Produs 32036
Unitate de Măsură MP
Material Marmura
Culoare Portocaliu
Dimensiune (CM) Lastra
Grosime 2 cm
Finisaj Lucios
Destinatie Baie, Bucatarie, Living, Trepte / Blaturi / Glafuri
Greutate - Marmura Rojo Alicante Gold
Greutate MP 50 kg
Întreținere - Marmura Rojo Alicante Gold
Impermeabilizant recomandat QUASAR
Impermeabilizant de intensificare a culorii TOTAL WET
Impermeabilizant spatii publice si umede IDROREP
Produs de curatare inainte si dupa montaj MAC MUD
Produs pentru intretinere CLEAN STONE
Produs curatare pete STAIN OFF / DE STAIN
Montaj - Marmura Rojo Alicante Gold
Adeziv recomandat Technoflex premium / Granitec standard
Chit recomandat Kalekim KIT (variatie de nuante)
Consum adeziv 1 sac = 3.5 mp
Consum chit Aprox. 1.2 kg - 3.5 kg/mp (in functie de fiecare proiect in parte)

0 recenzii

0
0
0
0
0
0

Nu sunt recenzii pentru acest produs.