Marmura Uludag Black Lustruit 30x60x2cm

Preț la cerere
Marmura Uludag Black Lustruit este un model de marmură neagră extrasa din carierele din Turcia care a cucerit piața prin calitate, eleganță și un aspect catifelat de negru si alb.
Marmura Uludag Black Lustruit poate avea o textură ușor marmorată, adesea vene subtile sau modele interesante, care adaugă unicitate pietrei. Această piatră este deosebit de bună pentru blaturi,de bucătărie, pardoseli, pereți, trepte, șeminee, blaturi de baie și multe alte aplicații dar și pentru alte proiecte de design.
Contactează-ne

Prin crearea unui cont beneficiezi de:

  • 5% reducere pentru prima comandă
    • Acest cupon nu se aplică produselor cu alte oferte active (ex: black friday).
În funcție de lotul produselor din piatră este foarte posibil ca nuanțele, contrastul și alte detalii care țin de textura și aspectul pietrei să prezinte diferențe față de cele ale modelelor prezente pe site-ul nostru. Diversitatea este un aspect specific oricărui model de piatră naturală. Facem eforturi susținute pentru ca imaginile prezentate pentru clienții online să fie cât mai apropiate de realitatea produsului.

Marmura Uludag Black este disponibilă prin comenzi în cantități semnificative și mărimi diferite pentru execuția unor lucrări serioase, durabile și potrivite spațiilor mari, oficiale sau cu întrebuințare publică. Ea poate fi folosită fără nici o ezitare și proiectelor private însă eleganța și caracterul ei clasic o recomandă îndeosebi pentru proiecte mari publice sau comerciale.

Nu ezita să contactezi reprezentanții Mesta pentru detalii suplimentare și informații privind folosința și întreținerea acestui model de piatră cât și ale altor modele.

marmura uludag black lustruit

Detalii Produs

Greutate 54 kg
culoare

destinatie

, , , , , ,

dimensiune

grosime

material

Unitate de MăsurăMP
Greutate / MP50 kg
Întreținere
Montaj

Recenzii

Nu sunt recenzii pentru acest produs.

Doar cei care au cumpărat pot scrie o recenzie.