Transportăm rapid produsele comandate
Plătești online în cele mai sigure condiții
Poți comanda prin telefon: 0728 800 400 sau online!
Prin crearea unui cont poți beneficia de:
  • 10% reducere pentru prima comandă online;
  • 5% reducere la comenzi ce depășesc 50 m²;
Descriere scurtă:

Travertinul Latte Cross Cut F&H este recomandat cu precădere spațiilor exterioare. Prin aceasta nuanțele de cappuccino și maroniu deschis , travertinul Latte cu finisaj periat, oferă un impact vizual relaxant, imprimând o atmosfera caldă și primitoare. Este recomandat pentru amenajări precum placări de trepte, alei pietonale, margini din jurul piscinelor, balcoane, terase acoperite și neacoperite.

În funcție de lotul produselor din piatră este foarte posibil ca nuanțele, contrastul și alte detalii care țin de textura și aspectul pietrei să prezinte diferențe față de cele ale modelelor prezente pe site-ul nostru. Diversitatea este un aspect specific oricărui model de piatră naturală. Facem eforturi susținute pentru ca imaginile prezentate pentru clienții online să fie cât mai apropiate de realitatea produsului.

Travertin Latte Cross Cut F&H

Dimensiune: 50 x 30 x 1 cm

1289 lei / m² (Fără TVA 19%)

Stoc epuizat.

Despre Produs

Cui nu îi place să se bucure de senzația fină și autentică la atingerea unei pietre cu un aspect plăcut și cu o textură naturală, plăcută? Rezistența Travertinului este arhicunoscută mai ales pentru mediul umed însă atunci când piatra este uscată și are o temperatură caldă reprezintă un mediu ideal pentru relaxarea simțurilor și tălpilor goale. Deși mersul în picioarele goale pe piatră nu constituie principalul rol al travertinului, mai ales al elegantului model Latte, piatra naturală este și va fi mereu asociată cu noțiunea de confort natural.

Pavajul cu plăci din Travertin oferă o experiență deosebită generată de paleta de nuanțe calde de crem, care amintește de o cafea italiană bună într-o după-amiază însorită. Aceste pavele de travertin au un aspect superb și sunt disponibile într-o gamă largă de dimensiuni și forme pentru a permite proiectarea uimitoare a unei suprafețe placate cu piatră.

Crearea căilor de acces, a intrărilor și a suprafețelor de teras sunt foarte bine concectate și asortate cu plăcile unui model de travertine latte în orice sezon. Accesul în curte sau în invinta unui complex se poate realiza și cu o gamă largă de alte plăci din pietre în nuanțe gălbui, gri, crem sau bej.

Dacă vrei să te bucuri cu adevărat de confortul și senzațiile oferite de travertinul Latte în interiorul locuinței, cea mai potrivită variant este amenajarea băii cu cabină de duș folosind plăci pentru podea și pereți din această piatră. De asemenea, acest model de piatră se mai pretează ușor și practice pentru amenajarea marginilor piscinelor și bazinelor de dimensiuni mici sau medii și a zonelor de îmbăiere, a zonelor de vestiare și dușuri ori ale saloanelor de spa și wellness.

Specificații

Detalii produs Travertin Latte Cross Cut F&H
Cod Produs314124
Unitate de MăsurăMP
MaterialTravertin
CuloareCappuccino
Dimensiune (CM)50 x 30 x 1
Destinatie Exterior
Interior
Pavaj
Piscina
Spatii umede
Terasa acoperita
Terasa neacoperita
Greutate - Travertin Latte Cross Cut F&H
Greutate MP25 kg
Întreținere - Travertin Latte Cross Cut F&H
Montaj - Travertin Latte Cross Cut F&H

0 recenzii

0
0
0
0
0
0