Shopping Cart

Piatră Naturală – Marmură, Travertin & Granit!

Regulament desfasurare concurs “Primavara vine cu surprize”

Cuprins:

1.       Organizatorul

2.       Durata campaniei

3.       Dreptul de participare

4.       Mecanismul campaniei

5.       Desemnarea castigatorului

6.       Premiu

7.       Clauze finale

 

1.       Organizatorul

Organizatorul prezentei campanii este S.C. Mesta Marmura si Travertin S.R.L. cu sediul in Constanta, Bd. Aurel Vlaicu, nr. 125, jud. Constanta,  J13/1677/2009, CUI: RO25793718, reprezentata prin Bilal GUR, in calitate de General Manager.

Prezenta campanie este destinata exclusiv promovarii brandurilor Mesta si StoneOutlet, proprietatea Mesta Marmura si Travertin SRL, avand ca scop cresterea numarului de followeri pe Facebook si Instagram.

Activitatea nu este sponsorizata, sustinuta sau administrata de catre sau in asociere cu Facebook sau Instagram.

2.       Durata campaniei

Campania promotionala ce poarta denumirea “Primavara vine cu surprize” va avea ca data de inceput 23.02.2021 si ca data de incheiere 07.03.2021, ora 24:00.

Campania va putea fi intrerupta in caz de forta majora sau unilateral de catre Organizator, cu anuntarea in prealabil a tuturor participantilor cu cel putin 2 zile inainte, printr-un comentariu la postarea de concurs.

3.       Dreptul de participare

In aceasta activitate se pot inscrie cetatenii romani sau cu domiciliul in Romania, cu respectarea mecanismului campaniei, cu varsta peste 18 ani, ce detin un cont de Facebook sau de Instagram, cu exceptia angajatilor societatilor SC Mesta Marmura si Travertin SRL, precum si a oricarui angajat al unei societati comerciale care dezvolta activitati de colaborare, in baza unei relatii contractuale, cu societatea mentionata.

S.C. Mesta Marmura si Travertin SRL isi rezerva dreptul de a anunta castigatorii concursului atat pe pagina de Facebook Mesta cati si pe pagina de Instagram Mesta : https://www.facebook.com/mestapiatranaturala si https://www.instagram.com/mestapiatranaturala/

4. Mecanismul campaniei

Inscriere

Pentru a participa la aceasta activitate este necesar sa aveti cont de utilizator pe reteaua de socializare https://www.facebook.com/ sau https://www.instagram.com/. Daca nu aveti cont de utilizator Facebook/instagram, va puteti crea un cont nou pe siteul mai sus mentionat. In cazul in care username-ul nu corespunde cu numele/prenumele reale, castigatorul anuntat pe   https://www.facebook.com/mestapiatranaturala/ si https://www.instagram.com/mestapiatranaturala/ este obligat  sa furnizeze numele si prenumele real, impreuna cu adresa de livrare a premiului. Mesta Marmura si Travertin nu isi asuma responsabilitatea pentru niciun fel de informatie falsa furnizata de participanti referitor la adresa de livrare si nici pentru eventualele probleme sau neintelegeri ce pot aparea cu societatea de curierat.

Inscrierea in activitate se face in perioada 23.02.2021 ora 17:00 – 07.03.2021 pana in ora 24:00 prin indeplinirea cumulativa a urmatorilor pasi:

Cumpara orice produs de pe platforma online stoneoutlet.ro sau din showroom-urile Mesta din Constanta si Otopeni, in perioada 22 Februarie 2021 – 07 Martie 2021

Lasă-ne un comentariu la această postare în care mentionezi cea mai importanta prezenta feminina din viata ta

Follow pe Instagram conturilor: mestapiatranaturala , solidhouseresidence & solidstore.ro

Like paginilor de Facebook:

https://www.facebook.com/mestapiatranaturala & https://www.facebook.com/SolidHouseResidence

Share postari de concurs (optional)

Sunt descalificate automat persoanele care participa la Concurs asumandu-si o identitate falsa. Organizatorul isi rezerva dreptul de a elimina din Concurs utilizatorii care posteaza mesaje cu continut morbid, care promoveaza violenta sau care aduc prejudicii de imagine brand-urilor Mesta si Stone Outlet.

5. Desemnarea castigatorilor

Castigatorii concursului vor fi desemnati prin tragere la sorti si se vor alege din lista participantilor care indeplinesc toate conditiile de participare mentionate in prezentul regulament, in data de 08.03.2021 la ora 12:00. Pentru desemnarea castigatorilor se va folosi pagina web https://commentpicker.com/facebook-instagram.php si urmatoarea procedura:

        Va fi introdus linkul postarii de concurs in platforma https://commentpicker.com/facebook-instagram.php , automat si random se incarca in platforma toate comenatariile unice ale utilizatorilor la postarea de concurs.

        Vor fi eliminate comentariile duplicate.

        Comment picker va afisa numele castigatorilor.

        Procesul se va repeta de inca 2 ori, urmatoarele 6 persoane vor fi considerate rezerve, in ordinea in care numele acestora a fost generat in lista.

        Daca, la verificarea finala, castigatorul nu indeplineste conditiile pentru atribuirea premiului, premiul acestuia va fi anulat si va fi contactata persoana al carei nume a fost generat in lista de rezerve, in ordinea in care numele lor a fost generat in lista.

        In situatia in care niciunul dintre cele 3 nume generate nu va duce la acordarea premiului, acesta va ramane in posesia organizatorului.

        Castigatorul va fi anuntat printr-un comentariu text la postarea de concurs si un share pe story atat pe Facebook cat si pe Instagram.

6. Premiul

 Premiul consta in trei lavoare din travertin, cu o valoare totala de 1838,70 LEI , disponibile atat in showroom-urile Mesta din Constanta si Otopeni, cat si pe platforma de ecommerce https://stoneoutlet.ro :

https://stoneoutlet.ro/magazin-piatra-online/travertin/lavoar-travertin-s06/

https://stoneoutlet.ro/magazin-piatra-online/travertin/lavoar-travertin-s05/

https://stoneoutlet.ro/magazin-piatra-online/travertin/lavoar-travertin-s01/

Transportul produselor catre castigatori va fi asigurat de catre organizator in baza informatiilor puse la dispozitie de acesta din urma, în termen de 10 zile de la desemnarea câștigătorilor.

7.       Clauze finale

In cadrul acestui concurs nu este posibila inlocuirea premiului prin contravaloarea acestuia in bani si/sau in alte produse.

Participantul este unic responsabil asupra oricaror consecinte directe sau indirecte ce pot aparea ca urmare a postarii cu drepturi de autor pe Facebook.

CONTACT: Pentru mai multe informatii referitoare la prezenta activitate va rugam sa ne scriet la adresa: [email protected]

Orice neintelegeri privind intocmirea, continutul, intelesul, executarea, revocarea, modificarea prezentului regulament se vor solutiona pe cale amiabila. In caz de litigii, solutionarea va fi de competenta instantelor judecatoresti din Constanta.

S.C. Mesta Marmura si Travertin SRL isi rezerva dreptul de a descalifica orice participant la aceasta activitate pe motiv de neconcordanta cu tema activitatii sau limbaj neadecvat. Prin inscrierea in aceasta activitate, participantul confirma faptul ca a citit si a inteles toate conditiile prezentului regulament si ca le respecta. Regulamentul activitatii este intocmit in conformitate cu legile din Romania si va fi facut public pe siteul mestamarmura.ro si stoneoutlet.ro in sectiunea Regulamente: www.mestamarmura.ro/regulamente, respective www.stoneoutlet.ro/regulamente .

Va mulțumim pentru participare!

Organizator – Mesta Marmura si Travertin SRL

Prin Bilal GUR

Livrare în România

Livrare în maxim 3 zile lucrătoare

Modele din care să alegi

Oferim o gamă diversificată de produse

Preț de producător

Calitate premium la preț de producător

Fabrică top-notch

Realizam piese la dimensiuni personalizate.