Compozit QUARTZ

282.63 lei (include TVA 19%)
237.5 (fără TVA 19%)

Quartzul compozit este rezultatul unui proces de amestec între ingredientul principal, quartzul, ce reprezintă peste 90% din compoziția materialului, în combinație cu rășini poliesterice pe post de întăritor și coloranți care oferă aspectul estetic.

Quartzul este unul din cele mai dure minerale din natură, similară cu cea a diamantului iar acest lucru face din el un material extrem de rezistent la șocuri, lovituri, substanțe acide și fluctuații de temperatură. Rezistența sa este superioară chiar și față de cea a granitului iar acest lucru îi asigură o utilitate deosebită în proiectele decorative și de design, mai ales în realizarea de blaturi, mese și suprafețe de lucru.

Stoc Epuizat

Vreau să fiu notificat când apare în stoc

Prin crearea unui cont beneficiezi de:

  • 5% reducere pentru prima comandă
    • Acest cupon nu se aplică produselor cu alte oferte active (ex: black friday).
În funcție de lotul produselor din piatră este foarte posibil ca nuanțele, contrastul și alte detalii care țin de textura și aspectul pietrei să prezinte diferențe față de cele ale modelelor prezente pe site-ul nostru. Diversitatea este un aspect specific oricărui model de piatră naturală. Facem eforturi susținute pentru ca imaginile prezentate pentru clienții online să fie cât mai apropiate de realitatea produsului.