Bordura Granit Gri 1L Bizot 20x25x50cm

266.75 lei (fără TVA 19%)

Conceput special pentru pavajul exterior, menit să reziste la trepidații, fluctuații de temperaturi, umezeală și alți factori de agresiune externă, bordurile din granit reprezintă un produs universal rezistent în timp în orice condiții. Granitul reprezintă garanția unui proiect durabil ce poate fi integrat în proiecte de infrastructură publică și utilitară dar și celor ce privesc estetica urbană sau a construcțiilor.

Stoc Epuizat

Acest produs este disponibil la comandă. Puteți folosi butonul Comandă Piese Speciale pentru blat/glaf/trepte/contratrepte sau ne puteți contacta la numărul de telefon 0728.800.400.

Vreau să fiu notificat când apare în stoc

Prin crearea unui cont beneficiezi de:

  • 10% reducere pentru prima comandă
  • 5% reducere pentru comenzile ce depășesc 50 m²
În funcție de lotul produselor din piatră este foarte posibil ca nuanțele, contrastul și alte detalii care țin de textura și aspectul pietrei să prezinte diferențe față de cele ale modelelor prezente pe site-ul nostru. Diversitatea este un aspect specific oricărui model de piatră naturală. Facem eforturi susținute pentru ca imaginile prezentate pentru clienții online să fie cât mai apropiate de realitatea produsului.

Detalii Produs

Greutate500 kg
culoare

destinatie

dimensiune

grosime

Întreținere
Montaj

Recenzii

Nu sunt recenzii pentru acest produs.

Doar cei care au cumpărat pot scrie o recenzie.