Marmura Emperador Gold Lustruit 30x60x2cm

156.75 lei (fără TVA 19%)

Un material deosebit pentru un model de design îndrăzneț, marmura Emprador Gold îmbină cu succes un caracter puternic de auriu cu nuanțe închise de negru, verde și maro. Pentru modele deosebite de mobilier și pavaj, marmura Emprador Gold este piatra care sparge barierele convenționale și alungă monotonia.

Comandă minimă 0.18 m²
Pentru cereri ofertă blat/glaf/trepte/contratrepte, folosiți butonul Comandă Piese Speciale.

Prin crearea unui cont beneficiezi de:

  • 10% reducere pentru prima comandă
  • 5% reducere pentru comenzile ce depășesc 50 m²
În funcție de lotul produselor din piatră este foarte posibil ca nuanțele, contrastul și alte detalii care țin de textura și aspectul pietrei să prezinte diferențe față de cele ale modelelor prezente pe site-ul nostru. Diversitatea este un aspect specific oricărui model de piatră naturală. Facem eforturi susținute pentru ca imaginile prezentate pentru clienții online să fie cât mai apropiate de realitatea produsului.

Despre Produs

Marmura Emperador Gold este un alt model brun de marmură de calitate cu venele aurii originară din țări precum Turcia sau China. Această piatră este deosebit de potrivită pentru aplicat pentru pereți și podele, pentru blaturi, mozaic, fântâni, plafonare și pereți pentru piscină, scări, pervazuri și alte proiecte de design moderne.

Acest model imperial de marmură se găsește pe piața internațională sub denumiri de Emperador Golden Brown Marble, Golden Emperador Marble, Finlanda Emperador Marble, Finlanda Emperador Marble Gold dar și sub alte denumiri care scot în evidență aspectul ei auriu.

Marmura Emperador Gold poate fi prelucrată prin diverse metode precum șlefuit, tăiat, tăiat-șlefuit, polizat, lustruit, cioplit, sablat și așa mai departe.

Încăperile îmbrăcate cu acest model de marmură extravagantă oferă noi perspective celor care se bucură de privilegiul de a activa sau a se relaxa într-un astfel de ambient. Contactul vizual în momentul cu lumina caldă vă transpune într-o nouă lume în momentul în care pătrundeți într-un spațiu interior pavat cu acest model de marmură.

Emperador Gold este un model de piatră naturală pe care Mesta vi-o pune la dispoziție în showroom-urile din România și care vă va atrage cu siguranță atenția prin înfățișarea deosebită, cu aspect dens și lucios care fură și seduce privirile oricui prin nuanțe puternice, închise și luxuriante.

Detalii Produs

Greutate50 kg
culoare

destinatie

, , ,