Marmura Macchiato Rossa Lustruit 30x60x2cm

142.10 lei (fără TVA 19%)

Machiato Rosa este un alt model de marmură cu specific mediteranean, ce prezintă nuanțe calde, roz pal cu auriu, care induc o atmosferă călduroasă și relaxantă. În magazinul online Mesta găsiți mai multe modele de marmură Machiato Rosa, potrivite amenajărilor cu simț estetic și practic.

Comandă minimă 0.18 m²
Pentru cereri ofertă blat/glaf/trepte/contratrepte, folosiți butonul Comandă Piese Speciale.

Prin crearea unui cont beneficiezi de:

  • 10% reducere pentru prima comandă
  • 5% reducere pentru comenzile ce depășesc 50 m²
În funcție de lotul produselor din piatră este foarte posibil ca nuanțele, contrastul și alte detalii care țin de textura și aspectul pietrei să prezinte diferențe față de cele ale modelelor prezente pe site-ul nostru. Diversitatea este un aspect specific oricărui model de piatră naturală. Facem eforturi susținute pentru ca imaginile prezentate pentru clienții online să fie cât mai apropiate de realitatea produsului.

Despre Produs

Macchiato Rosa este un model de marmură bej cu roz, cu vene de culoare roșu închis-maroniu care se extrage din Turcia. Această piatră este deosebit de bună pentru a fi folosită ca piatră de construcție și pentru realizarea de chiuvete, monumente, plafon pentru piscină, praguri, piatră ornamentală, pereți de interior și exterior, podea, pavaj și alte proiecte de design.

Marmura Macchiato Rosa se găsește pe piața internațională și sub denumirile de Machiato Rosa Marble, Macchiato Beige Marble, Jin Ye Marble, Jinye Macchiato Beige Marble, Machiato Cream Marble, Tepe Cream Marble, Soylu Macchiato Beige Marble, Macchiato Marble, Latte Beige Marble, Macchiato Espresso Marble