Marmura Pasa White Lustruit 30x50x2cm

118.70 lei (include TVA 19%)
99.75 (fără TVA 19%)

Pasa White este un model răspândit de marmură albă originar din Turkey. Această marmură este deosebit de bună pentru ca piatră pentru diverse tipuri de construcții, piatră ornamentală, mozaic, pavele, scări, șeminee, chiuvete, balustrade și alte proiecte de design. De asemenea, pe piața internațională se găsește și sub denumirile de Marmură Albă Pasa, Pasa White poate fi prelucrată prin diverse metode precum șlefuit, tăiat, tăiat-șlefuit, polizat, lustruit, cioplit, sablat și așa mai departe.

Stoc Epuizat

Acest produs este disponibil la comandă. Puteți folosi butonul Comandă Piese Speciale pentru blat/glaf/trepte/contratrepte sau ne puteți contacta la numărul de telefon 0728.800.400.

Vreau să fiu notificat când apare în stoc

Prin crearea unui cont beneficiezi de:

  • 5% reducere pentru prima comandă
    • Acest cupon nu se aplică produselor cu alte oferte active (ex: black friday).
În funcție de lotul produselor din piatră este foarte posibil ca nuanțele, contrastul și alte detalii care țin de textura și aspectul pietrei să prezinte diferențe față de cele ale modelelor prezente pe site-ul nostru. Diversitatea este un aspect specific oricărui model de piatră naturală. Facem eforturi susținute pentru ca imaginile prezentate pentru clienții online să fie cât mai apropiate de realitatea produsului.