Marmura Uludag Black Lustruit 30x60x2cm

137.75 lei (fără TVA 19%)

Uludag Black este un model de marmură neagră din carierele din Turcia care a cucerit piața prin calitate, eleganță și un aspect lăptos de alb și negru. Această piatră este deosebit de bună pentru blaturi, monumente și mozaic în exterior iar în interior este ideală pentru aplicații pe pereți și pardoseli interioare dar și pentru alte proiecte de proiectare.

Stoc Epuizat

Acest produs este disponibil la comandă. Puteți folosi butonul Comandă Piese Speciale pentru blat/glaf/trepte/contratrepte sau ne puteți contacta la numărul de telefon 0728.800.400.

Vreau să fiu notificat când apare în stoc

Prin crearea unui cont beneficiezi de:

  • 10% reducere pentru prima comandă
    • Acest cupon nu se aplică produselor cu alte oferte active (ex: black friday).
  • 5% reducere pentru comenzile ce depășesc 50 m²
În funcție de lotul produselor din piatră este foarte posibil ca nuanțele, contrastul și alte detalii care țin de textura și aspectul pietrei să prezinte diferențe față de cele ale modelelor prezente pe site-ul nostru. Diversitatea este un aspect specific oricărui model de piatră naturală. Facem eforturi susținute pentru ca imaginile prezentate pentru clienții online să fie cât mai apropiate de realitatea produsului.

Despre Produs

Uludag Black este un model de marmură neagră din carierele din Turcia care a cucerit piața prin calitate, eleganță și un aspect lăptos de alb și negru.

Această piatră este deosebit de bună pentru blaturi, monumente și mozaic în exterior iar în interior este ideală pentru aplicații pe pereți și pardoseli interioare dar și pentru alte proiecte de proiectare.

Marmura Uludag Black este disponibilă prin comenzi în cantități semnificative și mărimi diferite pentru execuția unor lucrări serioase, durabile și potrivite spațiilor mari, oficiale sau cu întrebuințare publică. Ea poate fi folosită fără nici o ezitare și proiectelor private însă eleganța și caracterul ei clasic o recomandă îndeosebi pentru proiecte mari publice sau comerciale.

Nu ezita să contactezi reprezentanții Mesta pentru detalii suplimentare și informații privind folosința și întreținerea acestui model de piatră cât și ale altor modele.

Detalii Produs