Onyx Honey Lastra 2cm

1,448.83 lei (include TVA 19%)
1,217.50 lei (fără TVA 19%)

Onixul Honey este un model de onix galben, extras în cariere din Turcia. Această piatră este deosebit de bună pentru blaturi

Mai sunt 103 m² în stoc

Comandă minimă 1 m²
Pentru cereri ofertă blat/glaf/trepte/contratrepte, folosiți butonul Comandă Piese Speciale.

Prin crearea unui cont beneficiezi de:

  • 10% reducere pentru prima comandă
    • Acest cupon nu se aplică produselor cu alte oferte active (ex: black friday).
  • 5% reducere pentru comenzile ce depășesc 50 m²
În funcție de lotul produselor din piatră este foarte posibil ca nuanțele, contrastul și alte detalii care țin de textura și aspectul pietrei să prezinte diferențe față de cele ale modelelor prezente pe site-ul nostru. Diversitatea este un aspect specific oricărui model de piatră naturală. Facem eforturi susținute pentru ca imaginile prezentate pentru clienții online să fie cât mai apropiate de realitatea produsului.

Despre Produs

Onixul Honey este un model de onix galben, extras în cariere din Turcia. Această piatră este deosebit de bună pentru blaturi, plăci pentru perete, mozaic, chiuvete, panouri de perete și alte proiecte de design. Se mai numește și Onyx Miere, Onyx Crema, Onyx Miele, Onice Miere, Onice Miele, Pascha Onyx, Onice Miele Turco, Rosen onyx, Miere Onyx Light. Onixul Honey poate fi prelucrat prin numeroase procedee mecanice pentru a oferi luciu și aspect atractiv.

Această piatră este recomandată îndeosebi pentru lucrări în interior, în proiectele decorative moderne. Este foarte bună pentru aplicații pentru pereți și podele interioare, mozaic mural, scări, băi și dușuri precum și alte proiecte de design și ornament.

<