Mozaic Travertin Golden Sienna Antichizat 2.3×4.8x1cm

185.06 lei (fără TVA 19%)

Travertinul Golden Sienna Tumbled este recomandat cu precădere spațiilor umede având proprietăți rezistente la umezeală permanentă și textură ce nu permite alunecare. Poate fi folosită cu succes și la pavaje exterioare datorită rezistenței la apă și aderenței la gheață și zăpadă.

Mai sunt 18.6 m² în stoc

Comandă minimă 0.093 m²

Prin crearea unui cont beneficiezi de:

  • 10% reducere pentru prima comandă
    • Acest cupon nu se aplică produselor cu alte oferte active (ex: black friday).
  • 5% reducere pentru comenzile ce depășesc 50 m²
În funcție de lotul produselor din piatră este foarte posibil ca nuanțele, contrastul și alte detalii care țin de textura și aspectul pietrei să prezinte diferențe față de cele ale modelelor prezente pe site-ul nostru. Diversitatea este un aspect specific oricărui model de piatră naturală. Facem eforturi susținute pentru ca imaginile prezentate pentru clienții online să fie cât mai apropiate de realitatea produsului.

Despre Produs

Travertinul Golden Sienna este un model de travertin galben, originar din Zona Mediteraneeană. Această piatră este deosebit de bună pentru proiecte de construcție, monumente, piscină, piatră ornamentală dar și pentru interior la pereți, podea, pavaj și alte proiecte. Modelul se întâlnește și sub denumirile de Golden Sienna, Yellow Sienna Travertine, Travertino Giallo Sienna.

Golden Sienna este un travertin notoriu pentru proi