Travertin Latte CC Chituit si Mat 30x50x1cm

1,289.00 lei

Travertinul Latte Cross Cut F&H este recomandat cu precădere spațiilor exterioare. Prin aceasta nuanțele de cappuccino și maroniu deschis , travertinul Latte cu finisaj periat, oferă un impact vizual relaxant, imprimând o atmosfera caldă și primitoare. Este recomandat pentru amenajări precum placări de trepte, alei pietonale, margini din jurul piscinelor, balcoane, terase acoperite și neacoperite.

Stoc Epuizat

Vreau să fiu notificat când apare în stoc

Prin crearea unui cont beneficiezi de:

  • 10% reducere pentru prima comandă
  • 5% reducere pentru comenzile ce depășesc 50 m²
În funcție de lotul produselor din piatră este foarte posibil ca nuanțele, contrastul și alte detalii care țin de textura și aspectul pietrei să prezinte diferențe față de cele ale modelelor prezente pe site-ul nostru. Diversitatea este un aspect specific oricărui model de piatră naturală. Facem eforturi susținute pentru ca imaginile prezentate pentru clienții online să fie cât mai apropiate de realitatea produsului.

Despre Produs

Cui nu îi place să se bucure de senzația fină și autentică la atingerea unei pietre cu un aspect plăcut și cu o textură naturală, plăcută? Rezistența Travertinului este arhicunoscută mai ales pentru mediul umed însă atunci când piatra este uscată și are o temperatură caldă reprezintă un mediu ideal pentru relaxarea simțurilor și tălpilor goale. Deși mersul în picioarele goale pe piatră nu constituie principalul rol al travertinului, mai ales al elegantului model Latte, piatra naturală este și va fi mereu asociată cu noțiunea de confort natural.

Pavajul cu plăci din Travertin oferă o experiență deosebită generată de paleta de nuanțe calde de crem, care amintește de o cafea italiană bună într-o după-amiază însorită. Aceste pavele de travertin au un aspect superb și sunt disponibile într-o gamă largă de dimensiuni și forme pentru a permite proiectarea uimitoare a unei suprafețe placate cu piatră.

Crearea căilor de acces, a intrărilor și a suprafețelor de teras sunt foarte bine concectate și asortate cu plăcile unui model de travertine latte în orice sezon. Accesul în curte sau în invinta unui complex se poate realiza și cu o gamă largă de alte plăci din pietre în nuanțe gălbui, gri, crem sau bej.

Dacă vrei să te bucuri cu adevărat de confortul și senzațiile oferite de travertinul Latte în interiorul locuinței, cea mai potrivită variant este amenajarea băii cu cabină de duș folosind plăci pentru podea și pereți din această piatră. De asemenea, acest model de piatră se mai pretează ușor și practice pentru amenajarea marginilor piscinelor și bazinelor de dimensiuni mici sau medii și a zonelor de îmbăiere, a zonelor de vestiare și dușuri ori ale saloanelor de spa și wellness.

Detalii Produs

Greutate25 kg
culoare

destinatie

, , , , , , ,

dimensiune

grosime

material

Unitate de MăsurăMP
Greutate / MP25 kg
Întreținere
Montaj