Travertin Moonlight CC Chituit si Lustruit Lastra 2cm

342.00 lei (fără TVA 19%)

Comandă minimă 1 m²
Pentru cereri ofertă blat/glaf/trepte/contratrepte, folosiți butonul Comandă Piese Speciale.

Prin crearea unui cont beneficiezi de:

  • 10% reducere pentru prima comandă
  • 5% reducere pentru comenzile ce depășesc 50 m²
În funcție de lotul produselor din piatră este foarte posibil ca nuanțele, contrastul și alte detalii care țin de textura și aspectul pietrei să prezinte diferențe față de cele ale modelelor prezente pe site-ul nostru. Diversitatea este un aspect specific oricărui model de piatră naturală. Facem eforturi susținute pentru ca imaginile prezentate pentru clienții online să fie cât mai apropiate de realitatea produsului.

Despre Produs

Travertinul Moonlight este un model de travertin extras din Turcia. Această piatră este deosebit de bună pentru exterior dar și interior, pentru aplicații ale pereților și podelelor interioare, pentru monumente, blaturi, mozaic, fântâni, piscină și alte proiecte de design clasic și modern. Poate fi prelucrat prin diverse procedee precum tăiat, șlefuit, fațetat, cioplit și așa mai departe.

Travertinul Moonlight poate fi utilizat cu încredere în spațiul interior și asociat unui design clasic și cu aspect curat, cu multă luminozitate și obiecte de design din păiatră naturală, lemn și metal.

Detalii Produs

Greutate50 kg
culoare

destinatie

, , , , , , ,

dimensiune

finisaj

grosime

material

Unitate de MăsurăMP
Greutate / MP50 kg
Întreținere
Montaj

Recenzii

Nu sunt recenzii pentru acest produs.

Doar cei care au cumpărat pot scrie o recenzie.