Piatră Naturală - Marmură, Travertin și Granit!

Piatra Naturala - Marmura, Travertin si Granit!

ROCK THE WINTER! PROFITĂ IARNA ASTA DE REDUCERI DE PÂNĂ LA 50%.

Mesta Marmură - 0 Comment. in Mesta

În perioada 10 decembrie 2019 – 20 decembrie 2019, ai parte de reduceri de până la 50% la produsele din piatră naturală în showroom-urile MESTA din Constanța și Otopeni și în magazinul online WWW.STONEOUTLET.RO

Găsește în magazinul nostru virtual și comandă produsele din marmură și travertin aflate la reduceri promoționale speciale Sărbători. Profită acum de reduceri și fă o investiție durabilă în casa ta!

STOCUL ESTE LIMITAT! În magazinul nostru sunt disponibile zeci de produse din care ai ocazia să achiziționezi la reduceri în perioada Sărbătorilor de iarnă. Accesează pagina cu produsele din marmură și travertin aflate la promoție și achiziționează online modelele din promoție.

Pentru orice fel de informații legate de comenzi, plăți online și modelele de piatră aflate la reduceri de Sărbători, echipa Mesta te așteaptă să apelezi la CALL CENTER prin numărul de telefon 0728 800 400.

Sărbătorile de iarnă sunt o ocazie bună pentru a achiziționa produse din piatră naturală. Este o perioadă în care poți economisi substanțial din costurile unei astfel de investiții pe termen lung care presupune în mod normal o planificare în prealabil. Reducerile de până la 50% îți asigură un beneficiu foarte mare de care te poți bucura de un nou aspect în casa ta la începutul unui nou an.

Accesează secțiunile produselor cu preț redus, studiază-le atent și sună-ne în cazul în care nu te-ai hotărât ce vrei să alegi. Echipa Mesta & Stoneoutlet.ro îți urează Sărbători fericite și îți asigură bucuria în ceea ce privește prețurile substanțial reduse la produsele din piatră naturală.

Lasă un răspuns

Folosim cookie-uri pentru analiza traficului pe pagini și produse și menținerea setărilor pentru fiecare cont creat pe site (ex: Funcția "Ține-mă minte" sau setări legate de GDPR).

Salvat!
Setări confidențialitate

Google Analytics ne ajută să monitorizăm perfomanțele magazinului, ce pagini sunt vizualizate și ce produse sunt adăugate în coș sau cumpărate

  • _ga
  • _gid
  • _gat_gtag_UA_*
  • G_ENABLED_IDPS

Refuz toate
Accept toate
  • Înregistrare
Ți-ai pierdut parola? Introdu userul sau adresa de email. Vei primi un link de schimbare a parolei prin mail.
Datele tale personale sunt în siguranță!