Shopping Cart

Piatră Naturală – Marmură, Travertin & Granit!

marmura decorativa mesta 1

ROLUL DECORATIV AL MARMUREI

Cu tot curentul consumerist în continuă ascensiune, cu toate politicile de piață în schimbare și cu toate trend-urile în schimbare foarte rapidă, oamenii au alergat din totdeauna și vor alerga mereu după ceea ce ei consideră că e frumos. Percepția despre “frumos” este cât se poate de subiectivă însă, cu toate aceste aspecte, mereu vor exista anumite lucruri clasice, anumite reguli general-valabile și anumite frumuseți incontestabile.

Marmura, ca și material uzual înseamnă frumusețe și rezistență, calitate și eleganță iar acest lucru nu s-a schimbat de mii de ani. Invazia plasticului în orice presupune amenajare și decorat nu a doborât cu nimic apetența oamenilor, a constructorilor și a designerilor pentru folosirea marmurei și a pietrelor naturale consacrate.

Din punct de vedere decorativ, marmura joacă un super-rol din care pot lua naștere adevărate opere de artă și accesorii din cele mai diverse, unele chiar neașteptate. De la podele și plăci pentru scări sau ziduri și până la obiecte masive de mobilier, de la accesorii de recuzită casnică și până la obiecte decorative de bază, marmura este folosită cu un spectru mult mai larg decât cel al construcțiilor, unde reprezintă practic un veritabil fundament cultural. Toate marile civilizații, din antichitate și până în prezent, au folosit marmura de la mausoleuri și până la mall-uri iar uzul casnic este larg răspândit.

Un perete din marmură într-un living are un impact absolut fantastic asupra ta și asupra celor care îți vor călca pragul. Senzația de confort este garantată însă de acest aspect depinde și culoarea și modelul marmurei alese. Mesta oferă în acest sens o gamă coplexă de plăci din marmură de cea mai bună calitate.

marmura mesta 1

Există obiecte clasice din marmură ale căror rezistență și frumusețe sunt asigurate astfel și aici vorbim despre: vaze, ghivece sau chiar veioze și lustre ori despre recipiente precum castroane, reciepiente pentru săpun lichid sau cutii. Despre mobilier, lucrurile sunt clare, în sensul că aproape oricine apreciază o masă din marmură, un scaun din marmură, dar există și dulapuri din marmură sau chiar ceasuri de perete.

Oricum ai privi marmura, ea te va privi înapoi cu respectul cuvenit unei întrețineri optime prin care își va păstra aspectul ei curat, elegant și estetic.

Livrare în România

Livrare în maxim 3 zile lucrătoare

Modele din care să alegi

Oferim o gamă diversificată de produse

Preț de producător

Calitate premium la preț de producător

Fabrică top-notch

Realizam piese la dimensiuni personalizate.