Piatră Naturală - Marmură, Travertin și Granit!

Piatra Naturala - Marmura, Travertin si Granit!

EFECTUL RĂCOROS AL MARMUREI PE TIMP DE VARĂ

 

 

 

Există numeroase opțiuni atunci când vine vorba despre materialele potrivite pentru pardoseli, însă atunci când zilele devin toride, cea mai bună opțiune este ceva care să păstreze casa, terasa, balconul ori sala răcoroase. Podeaua din marmură este una dintre opțiunile care vă pot ajuta să vă păstrați încăperile mai răcoroase, mai ales în timpul verii.

Marmura este un tip de rocă derivat din calcar și format prin circularea unei cantități mari de căldură și presiune în subteran. Modul în care este format marmura îl face mai dens, mai dur și mai durabil decât alte materiale utilizate în mod obișnuit precum gresie, porțelan, lemn și ceramică.

TRANSFERUL DE CĂLDURĂ AL MATERIALULUI  Chiar și atunci când restul casei tale se simte caldă, pardoseala ta din marmură își va păstra senzația răcoroasă. De multe ori, vei descoperi că se simte mai rece decât celelalte suprafețe din casa ta. Acest lucru se datorează faptului că piatra de marmură conduce căldura într-un mod diferit. Densitatea și duritatea ridicată permit căldura să se transfere dintr-un obiect cald, precum tălpile tale. Căldura se disipează rapid și prin marmură, astfel încât pardoseala să nu se simtă caldă.

Cu pardoseala din mochete sau lemn, fibrele și buzunarele mici de aer din aceste materiale se încălzesc, dar aerul fierbinte nu se disipează rapid, provocând o senzație acută de căldură.

 

 

 

Deși suprafața podelei de marmură se poate simți rece, temperatura sa este de fapt similară cu aerul din casa ta. Corpul tău se încălzește, astfel încât orice suprafață pe care o atingi este probabil să se simtă mai rece, datorită diferenței dintre temperatura corpului și temperatura aerului.

UN MEDIU MAI RĂCOROS ȘI MAI IGIENIC  Podelele de marmură sunt minunate și pentru animalele de companie mai blănoase, deoarece acestea pot sta pe podea pentru a se menține răcoroase în timpul verii. Pardoseala din marmură este igienică și nu va colecta bacteriile precum pardoselile din lemn sau cele acoperite cu materiale textile. Prin urmare, alegând pardoseala din marmură poți fi siguri că vei realiza nu doar un ambient mai răcoros, ci și un mediu interior mai curat și fără alergeni.

 

 

 

Lasă un răspuns

Folosim cookie-uri pentru analiza traficului pe pagini și produse și menținerea setărilor pentru fiecare cont creat pe site (ex: Funcția "Ține-mă minte" sau setări legate de GDPR).

Salvat!
Setări confidențialitate

Google Analytics ne ajută să monitorizăm perfomanțele magazinului, ce pagini sunt vizualizate și ce produse sunt adăugate în coș sau cumpărate

  • _ga
  • _gid
  • _gat_gtag_UA_*
  • G_ENABLED_IDPS

Refuz toate
Accept toate
  • Înregistrare
Ți-ai pierdut parola? Introdu userul sau adresa de email. Vei primi un link de schimbare a parolei prin mail.
Datele tale personale sunt în siguranță!