Marmura Rain Forest Golden Lustruit Lastra 2cm

413.95 lei (fără TVA 19%)

Modelele de marmură de tip Rainforest, fie că vorbim despre tipul Brushed sau Polished, au nuanțe verzui și vene foarte ramificate. Aceste modele au aspect îndrăzneț în design-ul de interior și au o utilitate generală pentru mobilier

Comandă minimă 0.18 m²
Pentru cereri ofertă blat/glaf/trepte/contratrepte, folosiți butonul Comandă Piese Speciale.

Prin crearea unui cont beneficiezi de:

  • 10% reducere pentru prima comandă
    • Acest cupon nu se aplică produselor cu alte oferte active (ex: black friday).
  • 5% reducere pentru comenzile ce depășesc 50 m²
În funcție de lotul produselor din piatră este foarte posibil ca nuanțele, contrastul și alte detalii care țin de textura și aspectul pietrei să prezinte diferențe față de cele ale modelelor prezente pe site-ul nostru. Diversitatea este un aspect specific oricărui model de piatră naturală. Facem eforturi susținute pentru ca imaginile prezentate pentru clienții online să fie cât mai apropiate de realitatea produsului.

Despre Produs

Rain Forest Gold este o piatră maro aurie, cu vene maro închise și negre, pete care arată figura pădurii și copacilor de pe ea, marmură exotică, în cariera din India. în șlefuit, tăiat tăiat, șlefuit, fațetat, nisipat, zimțat și așa mai departe.Rainforest Gold este un model de marmură aurie, cu vene maro și negre, originară din India. Această piatră este deosebit de bună pentru proiecte de exterior și pentru aplicații pe pereți și pardoseli interioare, blaturi, mozaic, fântâni, piscină și alte proiecte de design. De asemenea, se mai numește și Bidasar Gold Marble, Bidaser Gold Marble, Bidaser Yellow Marble, Rain Forest Gold Marble, Bidasar Brown Marble, Rain Forest Golden Marble, Rainforest Golden Brown Marble, Golden Glory Marble.Marmura de aur Rainforest poate fi prelucrată prin diverse metode precum șlefuit, tăiat, tăiat-șlefuit, polizat, lustruit, cioplit, sablat și așa mai departe.