Mozaic Marmura Bluestone Scapitat 2.3×4.8×1.5cm

152.00 lei (fără TVA 19%)

Mozaicul din piatră de bazalt Bluestone este produs ideal pentru pavaj exterior de grădină, terasă ori piațetă publică.

Comandă minimă 0.093 m²

Prin crearea unui cont beneficiezi de:

  • 10% reducere pentru prima comandă
  • 5% reducere pentru comenzile ce depășesc 50 m²
În funcție de lotul produselor din piatră este foarte posibil ca nuanțele, contrastul și alte detalii care țin de textura și aspectul pietrei să prezinte diferențe față de cele ale modelelor prezente pe site-ul nostru. Diversitatea este un aspect specific oricărui model de piatră naturală. Facem eforturi susținute pentru ca imaginile prezentate pentru clienții online să fie cât mai apropiate de realitatea produsului.

Despre Produs

Bazaltul este o rocă vulcanică ce reprezintă un amestec de silicați de fier și magneziu cu olivina și piroxeni ca și minerale bogate în calciu. Este extras preponderent din cu activitate vulcanică și prezență a apei.

În mod obișnuit bazaltul are o culoare cenușie închisă cu nuanțe de albastru până la negru, iar aspectul său prezintă o granulație fină, uneori cu incluziuni de roci de o culoare diferită.

Datorită durității lui este utilizat la pavajul stradal, pietonal, la căi ferate, în grădini ca ornament și în zone urbane cu încărcătură istorică.

Nu ezita să contactezi reprezentanții Mesta pentru detalii suplimentare și informații privind folosința și întreținerea acestui model de piatră cât și ale altor modele.

Detalii Produs

Greutate50 kg
dimensiune

material

Întreținere
Montaj

Recenzii

Nu sunt recenzii pentru acest produs.

Doar cei care au cumpărat pot scrie o recenzie.