Travertin Mystique Antichizat 10x10x1cm

97.50 lei (fără TVA 19%)

Piatra din travertin Mystique Tumbled este utilizabilă în condiții exterioare și interioare deopotrivă dar mai ales în băi și bucătării spațioase cărora le induce o atmosferă curată și caldă.

Comandă minimă 0.5 m²

Prin crearea unui cont beneficiezi de:

  • 10% reducere pentru prima comandă
    • Acest cupon nu se aplică produselor cu alte oferte active (ex: black friday).
  • 5% reducere pentru comenzile ce depășesc 50 m²
În funcție de lotul produselor din piatră este foarte posibil ca nuanțele, contrastul și alte detalii care țin de textura și aspectul pietrei să prezinte diferențe față de cele ale modelelor prezente pe site-ul nostru. Diversitatea este un aspect specific oricărui model de piatră naturală. Facem eforturi susținute pentru ca imaginile prezentate pentru clienții online să fie cât mai apropiate de realitatea produsului.

Despre Produs

Mystic Travertin este un model de piatră travertinică multicoloră extrasă din carierele din Turcia. Această piatră este deosebit de bună ca material folosit în construcții și design, potrivită și pentru blaturi, chiuvete, monumente, piscine, praguri, piatră ornamentală în interior și exterior și pentru alte proiecte de design clasic sau modern. De asemenea, modelul Mystic Travertin se mai găsește pe piață și sub denumirile de Picasso Travertin sau Mister Travertin Light.

Travertinul mistic poate fi prelucrat în mai multe moduri precum tăiat, șlefuit, lustruit, fațetat, cioplit și așa mai departe. Paleta sa cromatică bogată îl face ideal în mod special pentru saloane, săli de zi, livinguri, băi, terase ori curți cu grădină.

Detalii Produs

Greutate25 kg
culoare