Shopping Cart

Piatră Naturală – Marmură, Travertin & Granit!

stoneoutlet redesign

REINVENTEAZĂ-ȚI AMBIENTUL CU NOUL MAGAZIN STONEOUTLET

Am lansat noul magazin online www.stoneoutlet.ro

Luna septembrie aduce inovație și o îmbunătățire a serviciilor pentru clienții interesați de produsele din piatră naturală la preț de producător.

A fost lansat noul magazin online www.stoneoutlet.ro cu noi produse și oferte și un design complet nou cu funcții mai simple pentru comenzi pentru a ușura experiența utilizatorului.

Vei găsi în noul magazin online sute de produse din marmură, travertin, granit, onyx și din alte pietre naturale precum și substanțe pentru montajul și tratarea produselor din piatră precum adezivi, chit, substanțe impermeabile și tratament pentru rezistență sau luciu.

Te așteptăm să utilizezi noul nostru magazin cu noile sale funcții pentru comenzi și să verifici noile stocuri de toamnă ale produselor furnizate de Mesta Marmură și Travertin.

De luni până vineri, în ntervalul 09.00 – 17.00 așteptăm telefonul tău pentru a lămuri și a verifica toate detaliile legate de produse, oferte și comenzi. Call center-ul nostru poate fi contactat prin apel cu tarif normal la numărul de telefon 0728 800 400.

Te așteptăm în lumea deosebită a pietrei naturale cu o nouă experiență de design și confort.

Livrare în România

Livrare în maxim 3 zile lucrătoare

Modele din care să alegi

Oferim o gamă diversificată de produse

Preț de producător

Calitate premium la preț de producător

Fabrică top-notch

Realizam piese la dimensiuni personalizate.