Marmura Nero Marquina Lustruit Lastra 2cm

465.50 lei (fără TVA 19%)

Marmura Nero Marquina este un model de piatră naturală lucioasă și întunecată dar cu vene albe foarte ferme. Cel mai bine se remarcă atunci când este aplicată pe post de pardoseală și trepte iar lumina albă și puternică este un deziderat care îi oferă valoarea estetică și elegantă.

Comandă minimă 1 m²

Prin crearea unui cont beneficiezi de:

  • 10% reducere pentru prima comandă
  • 5% reducere pentru comenzile ce depășesc 50 m²
În funcție de lotul produselor din piatră este foarte posibil ca nuanțele, contrastul și alte detalii care țin de textura și aspectul pietrei să prezinte diferențe față de cele ale modelelor prezente pe site-ul nostru. Diversitatea este un aspect specific oricărui model de piatră naturală. Facem eforturi susținute pentru ca imaginile prezentate pentru clienții online să fie cât mai apropiate de realitatea produsului.

Despre Produs

Nero Marquina este o marmură neagră extrasă în cariere din Spania și este potrivită pentru aplicații ale pereților și podelor, pentru blaturi și mozaic, fântâni și piscine, scări, pervazuri și alte proiecte de design modern. De asemenea, Marmura Nero Marquina se întâlnește pe piață și sub denumirile de Marmură Spanish Black, Black Markina, Black Marquina, Nero Marquina, Venato Marble, Nero Marquine, Nero Marquinia, Black Marquinia, Marquina Marble, Marquinia Marble, Negro Bilbao, Negro Markina, Negro Marqina, Negro Marquino, Nero Bilbao Marble, Nero Markina Marble, Negro Marquina, Nero Marqina, Noir Marquina, Prete Marquinia sau Preto Marquina.

Marmura Nero Marquina este un model de piatră naturală lucioasă și întunecată ca nuanță dar cu vene albe foarte ferme. Cel mai bine se remarcă atunci când este aplicată pe post de pardoseală și trepte iar lumina albă și puternică este un deziderat care îi oferă valoarea estetică și elegantă.

Prelucrată în blocuri, plăci sau dale, marmura Nero Marquina este adesea folosită în saloane luxuriante pentru întruniri restrânse ori în unități dedicate unor activități și evenimente animate, artistice sau festive. Este ideală și pentru realizarea de blaturi și obiecte ornamentale interioare, plăci pentru pereți și alte proiecte de design.

Nero Marquina este relativ ușor de întreținut datorită culorii negre și este uzuală în decorul reședințelor extravagante. Magazinul online stoneoutlet.ro vă pune la dispoziție modele diverse de plăci și produse prelucrate din acest model de marmură cât și alte produse din piatră naturală.

Detalii Produs

Greutate50 kg
culoare

destinatie

, , , ,

dimensiune

finisaj

grosime

material

Unitate de MăsurăMP
Greutate / MP50 kg
Întreținere
Impermeabilizant recomandatQUASAR
Impermeabilizant de intensificare a culoriiTOTAL WET
Impermeabilizant spații publice și umedeIDROREP
Produs de curatare inainte si dupa montajMAC MUD
Produs pentru întreținereCLEAN STONE
Produs curățare peteSTAIN OFF / DE STAIN
Montaj
Adeziv recomandatTechnoflex premium / Granitec standard
Chit recomandatKalekim KIT (variatie de nuante)
Consum adeziv1 sac = 3.5 mp
Consum chitAprox. 1.2 kg - 3.5 kg/mp (in functie de fiecare proiect in parte)

Recenzii

Nu sunt recenzii pentru acest produs.

Doar cei care au cumpărat pot scrie o recenzie.