Granit Gri Fiamat 30.5x61x1cm

107.80 lei (fără TVA 19%)

Granitul Oriental Grey Fiamat este unul dintre numeroasele modele de plăci mate din granit potrivite pentru bucătăriile multifuncâionale și pentru și băi.

Comandă minimă 0.186 m²
Pentru cereri ofertă blat/glaf/trepte/contratrepte, folosiți butonul Comandă Piese Speciale.

Prin crearea unui cont beneficiezi de:

  • 10% reducere pentru prima comandă
  • 5% reducere pentru comenzile ce depășesc 50 m²
În funcție de lotul produselor din piatră este foarte posibil ca nuanțele, contrastul și alte detalii care țin de textura și aspectul pietrei să prezinte diferențe față de cele ale modelelor prezente pe site-ul nostru. Diversitatea este un aspect specific oricărui model de piatră naturală. Facem eforturi susținute pentru ca imaginile prezentate pentru clienții online să fie cât mai apropiate de realitatea produsului.

Despre Produs

Granitul Oriental Grey este un model de piatră naturală gri, originară din China. Această piatră este recomandată pentru pavaj exterior, aplicații pentru pereți și podele interioare, scări, pervazuri și alte proiecte cu utilități similare. Granitul Oriental Grey este un model comun de granit foarte rezistent ce poate fi prelucrat prin lustruire, cioplire și alte procedee mecanice. Modelele lucioase ale acestei pietre sunt excelente pentru realizarea de blaturi și trepte.
Exterioare Trepte Sfari Glafuri Pret Oferte Magazin Piatra Online granit Gri Grey Oriental Fiamat GO 5