Marmura Nero Marquina Lustruit 30x60x2cm

220.50 lei (fără TVA 19%)

Marmura Nero Marquina este un model de piatră naturală lucioasă și întunecată dar cu vene albe foarte ferme. Cel mai bine se remarcă atunci când este aplicată pe post de pardoseală și trepte iar lumina albă și puternică este un deziderat care îi oferă valoarea estetică și elegantă.

Comandă minimă 0.18 m²
Pentru cereri ofertă blat/glaf/trepte/contratrepte, folosiți butonul Comandă Piese Speciale.

Prin crearea unui cont beneficiezi de:

  • 10% reducere pentru prima comandă
  • 5% reducere pentru comenzile ce depășesc 50 m²
În funcție de lotul produselor din piatră este foarte posibil ca nuanțele, contrastul și alte detalii care țin de textura și aspectul pietrei să prezinte diferențe față de cele ale modelelor prezente pe site-ul nostru. Diversitatea este un aspect specific oricărui model de piatră naturală. Facem eforturi susținute pentru ca imaginile prezentate pentru clienții online să fie cât mai apropiate de realitatea produsului.

Despre Produs

Nero Marquina este o marmură neagră extrasă în cariere din Spania și este potrivită pentru aplicații ale pereților și podelor, pentru blaturi și mozaic, fântâni și piscine, scări, pervazuri și alte proiecte de design modern. De asemenea, Marmura Nero Marquina se întâlnește pe piață și sub denumirile de Marmură Spanish Black, Black Markina, Black Marquina, Nero Marquina, Venato Marble, Nero Marquine, Nero Marquinia, Black Marquinia, Marquina Marble, Marquinia Marble, Negro Bilbao, Negro Markina, Negro Marqina, Negro Marquino, Nero Bilbao Marble, Nero Markina Marble, Negro Marquina, Nero Marqina, Noir Marquina, Prete Marquinia sau Preto Marquina.