Marmura Perlatto Bej Lustruit 30x50x2cm

114.00 lei (fără TVA 19%)

Perlato Bej este un alt model de marmură cu specific mediteraneean, ideală pentru băi, bucătării și holuri sau pentru livinguri și saloane cu atmosferă veselă. Magazinele și depozitele Mesta vă asigură și vă pun la dispoziție modelele și nuanțele preferate în plăci de dimensiuni diferite

Comandă minimă 0.15 m²
Pentru cereri ofertă blat/glaf/trepte/contratrepte, folosiți butonul Comandă Piese Speciale.

Prin crearea unui cont beneficiezi de:

  • 10% reducere pentru prima comandă
  • 5% reducere pentru comenzile ce depășesc 50 m²
În funcție de lotul produselor din piatră este foarte posibil ca nuanțele, contrastul și alte detalii care țin de textura și aspectul pietrei să prezinte diferențe față de cele ale modelelor prezente pe site-ul nostru. Diversitatea este un aspect specific oricărui model de piatră naturală. Facem eforturi susținute pentru ca imaginile prezentate pentru clienții online să fie cât mai apropiate de realitatea produsului.

Despre Produs

Dintre numeroasele modele de marmură disponibile pe piața de piatră naturală, marmura Bej Perlato se remarcă prin nuanțe calme și armonioase de cenușiu, bej, crem și alb perlat. Este un model ce inspiră întotdeauna un design prietenos, generator de confort și atmosferă caldă într-un spațiu de locuit sau de desfășurare a unor activități comerciale ori de relaxare.

Tot în materie de design, produsele din marmură Bej Perlato poate fi folosită pentru placare exterioară dar și în interior pentru pardoseli, pereți, scări, mese, chiuvete, blaturi de bucătărie, căzi de duș sau orice alte elemente realizate din piatră naturală.

Marmura Bej Perlato are o rezistență sporită și oferă spațiului în care este aplicată luminozitate și naturalețe. Lumina joacă un rol esențial pentru a pune în valoare frumusețea aparte a acestui model de marmură, care strălucește și radiază atât în prezența luminii naturale cât și celei electrice dacă este lumină caldă.

Întreținerea acestui model de marmură nu diferă față de metodele recomandate pentru curățarea oricărei pietre naturale, folosindu-se produse profesionale de curățat destinate special materialului în cauză. În lipsa acestor produse, Mesta vă recomandă să folosiți doar apă caldă, fără alte produse chimice. De asemenea, este recomandată întotdeauna folosirea unei lavete moi pentru a preveni zgârierea sau pierderea luciului natural.

Lastrele din marmură Bej Perlato sunt disponibile în depozitele Mesta și le puteți vedea pentru a vă convinge de frumusețea și utilitatea lor în Showroom-urile noastre din Constanța și Otopeni.

Detalii Produs

Greutate50 kg
culoare

destinatie

, , , , , ,

dimensiune

finisaj

grosime

material

Unitate de MăsurăMP
Greutate / MP50 kg
Întreținere
Impermeabilizant recomandatQUASAR
Impermeabilizant de intensificare a culoriiTOTAL WET
Impermeabilizant spații publice și umedeIDROREP
Produs de curatare inainte si dupa montajMAC MUD
Produs pentru întreținereCLEAN STONE
Produs curățare peteSTAIN OFF / DE STAIN
Montaj
Adeziv recomandatTechnoflex premium / Granitec standard
Chit recomandatKalekim KIT (variatie de nuante)
Consum adeziv1 sac = 3.5 mp
Consum chitAprox. 1.2 kg - 3.5 kg/mp (in functie de fiecare proiect in parte)

Recenzii

Nu sunt recenzii pentru aces